Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

Inschrijven

Op dit moment is het niet mogelijk om in te schrijven. In januari 2019 start de inschrijving voor de zeilcursussen van 2019. Je kunt dan inschrijven via ons online inschrijfformulier of een formulier printen en opsturen.

De kosten zijn (tarieven 2018):

Cursus

aantal keren

kosten

Volwassenen randmeer of valk 6 €135
Volwassenen randmeer of valk (inschrijven niet meer mogelijk) 10  
Volwassenen Waarschip 6 €195
Jeugd (12-17 jaar) 6 € 90
Herhalers 6 €125

 

Om verzekerd te zijn van deelname moet je je zo snel mogelijk in schrijven. De uiterste inschrijvingsdatum voor onze zeilcursussen is 1 juli, schrijf je je voor die tijd in dan kan je vrijwel altijd ingedeeld worden.
In een enkel geval start er nog een cursus later in het seizoen. Is het al 1 juli geweest en je wilt deze zomer nog een cursus volgen, neem dan eerst contact op en informeer naar de mogelijkheden. Mogelijk kom je dan eerst even op een wachtlijst. Als er voldoende aanmeldingen zijn wordt er nog met een nieuwe cursus gestart.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail waarin een gebruikersnaam en wachtwoord staan. Hiermee kan je de betaling regelen. Je kunt het geld zelf overmaken of ons een eenmalige machtiging geven. Overmaken kan op IBAN NL53INGB0005545720 t.n.v Stichting Gooimeerzeilen te Huizen.

Je kunt ook een formulier via e-mail of telefonisch bij ons aanvragen (zie bij contact) of zelf downloaden.

Print het formulier uit, vul het in en stuur het op naar:

Stichting Gooimeerzeilen
p/a Jan van Galenstraat 34
1272 BC Huizen

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.