Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

Botterzeilen met Stichting Gooimeerzeilen.

Zeil mee op de echte Huizer Botter

Ben je schipper of deelnemer van een zeilcursus bij Stichting Gooimeerzeilen dan kun je meezeilen op een echte Huizer Botter. Elke eerste woensdag van de maand (behalve in mei, dat wordt waarschijnlijk de tweede woensdag) geeft Stichting Gooimeerzeilen haar deelnemers en schippers de mogelijkheid om mee te zeilen op een van de vier botters die in het bezit zijn van de Stichting Huizer Botters.

Er wordt s'avonds gezeild, verzamelen tussen en half-zes en half-zeven en er wordt doorgezeild tot het donker is.

Kosten voor deze zeilavond bedragen € 15,-. Hapjes en drankjes wordt verzorgt op de wijze van een Amerikaans feest, iedereen neemt wat mee.

Zeil een avond mee (meerdere mag ook) en maak op ongedwongen wijze kennis met de Huizer historie als visserdorp en met de Huizer Botters. 

Aanmelden kan via Facebook, wordt lid van de groep Zeilactiviteiten. Daar zullen de zeilavonden per avond als evenement bekend worden gemaakt en kan je aangeven dat je meezeilt. Geef hierbij aan dat je deelnemer of schipper bent van Stichting Gooimeerzeilen.
Geen Facebook, ook geen probleem, stuur ons een e-mail (klik hier voor de contactgegevens) en wij zorgen dat je aangemeld wordt.