Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

Deelnemers

 

Informatie voor de deelnemers

Op deze pagina's vind je actuele informatie die van belang is voor ingeschreven deelnemers van Gooimeerzeilen.

De cursussen worden de gehele zomer en in het najaar gegeven. De zeilactiviteiten gaan in mei van start. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Je wordt ingedeeld bij een schipper. De exacte zeillessen worden door de schipper, in overleg met de deelnemers, ingepland. Meestal wordt er op een vaste ochtend, middag of avond gezeild. Een enkele keer wordt hiervan afgeweken en wordt er naast de vaste tijd, een ochtend en/of middag in het weekend gezeild.

Alle deelnemers ontvangen bij het inschrijven een gebruikersnaam en wachtwoord, bewaar deze goed want hiermee kan je later in het seizoen via deze deelnemerspagina inloggen om de status van je aanmelding en de contactgegevens van je schipper in te zien.

Theorieles

Voor het volgen van de theorieles zijn er ieder jaar twee mogelijkheden:

  • Op een door-de-weekse dag van 19.30 tot 21.30 uur
  • Op een zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur
(de theorielessen worden in mei of begin juni gegeven, de exacte datums worden in 2019 bekend gemaakt)

Beide theorielessen hebben dezelfde inhoud, dus je kunt zelf kiezen wat het beste uitkomt. Als je beide keren niet kunt, is er nog geen man overboord, tijdens het zeilen is er ruime gelegenheid om met de schipper de zeiltheorie te bespreken.

De theorieles wordt gegeven in het clubhuis van de AVOH: 't Foksel, Energieweg 5 in Huizen (achter gebouw van de KNRM)

Tijdens de theorieles ontvangen beginners het theorieboekje ‘Kleine leidraad voor zeilers’, hierin staat alle theorie die je als beginnend zeiler nodig hebt. Voor deelnemers die veel meer over het zeilen willen weten adviseren wij het dikke boek ‘Leidraad voor zeilers’. Beginners kunnen de 'De leidraad voor zeilers' aanschaffen voor  10,-- euro.